Navigatie
Vorige Artikel 12 van 29 Volgende

RENEE

GRATIS

RENEE

We werkten hier met een gele basis, gele en witte bloemblaadjes met groene ezelsoren. Afgewerkt met een wit lintje.

Al het bloemenwerk wordt met de hand vervaardigd in ons atelier. We gebruiken gedroogde bloemen om de kronen, broches, spelden, ... te maken. Dit omdat we veel meer houden van de doorleefde kleur als bloemen iets ouder zijn, maar ook omdat alles wat gedroogd wordt een stuk minder gewicht heeft. Ons bloemenwerk kan zo gemakkelijk op het haar, of in het haar verwerkt worden, zonder dat het haar zijn volume en model verliest. Ook kinderen laten ze mooi opstaan, want kronen die niets wegen zijn niet vervelend en storen niet tijdens hun spel :) Ook voor de broches, speldjes geldt ditzelfde principe, voor ons geen broches meer die schuin gaan hangen omdat ze te zwaar zijn. Iedere bloemenwerk is uniek, enkel mooi werk verlaat hier ons atelier!

Bestel uw kroon tijdig: levertermijn: +- 7 werkdagen ( bij spoedlevering, graag even bellen naar +32474751568 )

HOE DRAGEN?

Bloemenkronen kunnen gewoon op het hoofd gezet worden, of onder de haarlijn gebonden worden met het witte koordje, zodat het een bloemendiadeem wordt. Bloemenkammen kunnen gemakkelijk bevestigd worden in opgestoken haar. De bloembroches zijn achteraan voorzien om opgestoken te worden op een vest, hemd, .. Deze kunnen niet draaien, noch schuin gaan hangen. Bloemenarmbanden zijn voorzien van een wit touwtje, hiermee kan de armband achteraan op de juiste maat aangetrokken worden.

BEWAREN

Dit bloemenwerk kan jaren bij gehouden worden, echter is enige voorzichtigheid wel aangewezen. Het blijft een natuurlijk product. Bewaar je bloemenkroon, broche, ... op een droge plaats, van direct zonlicht verwijderd.

© 2017 - 2019 rosemary | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel