Navigatie

Hoi, hier de bedenker van rosemary!

Rosemary is eigenlijk ontstaan door en voor mijn klantjes.

Ik werk al enkele jaren als zelfstandig fotograaf en grafisch vormgever. Voor mijn reportages met gezinnen, communies, .. maakte ik steeds mooie bloemenkronen. De vraag van klantjes of ze zo'n mooie bloemenkroon konden bestellen groeide iedere week. Ik moest ze vervolgens teleurstellen dat ik ze niet verkocht maar slechts maakte voor mijn reportages. Het was ook de eerste keer dat ik mensen moest teleurstellen, en dat vond ik best moeilijk..

Het idee om een eigen webshop op te starten met mijn gedroogde bloemenkroontjes kreeg hierdoor stilaan vorm. Ik droomde over wat ik ging verkopen, hoe ik het zou aanpakken, welke diensten ik kon aanbieden of ik nog met andere merken in zee zou gaan, welke naam de shop zou krijgen, .. Er zijn heel wat slapeloze nachten aan voorbij gegaan! En ineens was het er... ik had een gepaste naam! En ik moest er niet eens zo ver voor gaan zoeken.

We zijn met zijn vieren in huis.

Ik, Katleen Claes (fotograaf, grafisch vormgever, illustrator en de bedenker van rosemary), mijn lieve man Bart (die me steeds steunt en onvoorwaardelijk achter mijn gekke beslissingen staat), en onze meisjes Roos (het zotste, stoerste en sportiefste meisje van de aardbol) en Marieke (het grappigste en creatiefste prinsesje van de hele wereld).

ROSEMARY werd geboren. ROOS en MARIEKE, maar dan in het Engels, maar ook ROSEMARY, omdat ik gek ben van rozemarijn en alles wat groen is, ROSE, omdat alles wat je hier ziet voor en door meisjes is gemaakt, en MARY omdat iedereen wel leuke rosemary spullen wil op zijn gepersonaliseerd (trouw)feest!

De naam was rond en de wilde plannen werd omgevormd tot daden. Alles werd in het werk gesteld om rosemary de wereld in te roepen. En daar zijn we echt super trots op!

We verkopen vooral hele mooie gedroogde bloemenkronen met alle bijhorende accessoires, maar bieden ook alles aan om jou feesttafel helemaal in rosemary's stijl om te toveren. Dit tot aan het linnen toe.

Je kan alles online bestellen en er vervolgens zelf mee aan de slag gaan of wij verzorgen voor jou de styling aan huis! Dan verhuren we onze vaasjes, borden, linnen en deco voor één dag, en wordt al jou bloemenwerk ter plaatse gedecoreerd.

We hopen jou zeker een keer te mogen ontmoeten in onze webshop of in ons atelier!

Liefs, ROSEMARY

© 2017 - 2020 rosemary | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel