Navigatie

VERZENDEN

Gratis verzending binnen België , vanaf een aankoopbedrag van 75,00 €.

Gratis verzending binnen Nederland , vanaf een aankoopbedrag van 150,00 €.

Onder 75€ betaal je deze verzendkosten:

  • België: 6,95 €
  • Nederland: 16,95 €

Wil je een pakje laten leveren in een ander land, mail ons op info@rose-mary.be

Een bestelling kan je ook afhalen. Je kan bij stap 1 in het bestelproces, bij het vak cadeaubon, het woord AFHALEN invullen, zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen. Deze code is enkel geldig bij het afhalen van je bestelling. Bij misbruik wordt de verzendingskost aangerekend.

Van zodra je bestelling klaar staat voor afhaling, sturen wij jou een e-mail. Gelieve deze e-mail mee te nemen, of het ordernummer te noteren. Het afhaalpunt is Oude Holstraat 7, 2390 Westmalle. Je wordt duidelijk geïnformeerd in de e-mail met info over een mogelijk afhaalmoment.

 

VERZAKINGSRECHT/ RETOURNEREN

Je hebt het recht om af te zien van de aankoop binnen de veertien kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering, m.u.v. alle bloemenwerk. Dit wanneer u onze producten hebt gekocht voor niet-professionele doeleinden. De melding dient steeds schriftelijk te gebeuren via de klantendienst (info@rose-mary.be), met vermelding van het bestelnummer. Wij behouden het voorrecht om retourzendingen te weigeren waarvan wij niet vooraf schrifelijk op de hoogte werden gesteld. Als je van het verzakingsrecht gebruik wil maken dan stuur je het artikel terug naar Rosemary, Oude Holstraat 7, 2390 Westmalle. Het artikel moet in originele verpakking, ongeopende, perfecte en verkoopbare staat zijn. Artikelen in geopende verpakkingen, beschadigde verpakkingen of geopende plasticfolie worden niet teruggenomen. Na ontvangst van het retourpakket, ontvang je het aankoopbedrag terug op je rekening. Als de producten niet conform de voorwaarden van het verzakingsrecht zijn, wordt het artikel niet teruggenomen. Als de totale waarde van je oorspronkelijke bestelling door de retour van een item lager is dan 75 euro, dan vervalt het recht op gratis verzending boven de 75 euro en wordt het bedrag van de verzendkost afgehouden van het terug te betalen bedrag. De verkoper kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor enige schade of verlies van het product tijdens de terugzending. Wanneer wij een niet-stock item speciaal voor u in bestelling plaatsen bij de leverancier, kan dit niet teruggestuurd of omgeruild worden, alsook wanneer er op maat (o.a.flowerie) een bestelling wordt vervaardigd.

FLOWERIE

Alle bloemenwerk wordt op bestelling gemaakt. De kleuren die worden weergegeven op de foto's in de website, alsook de schikking van de bloemen, kunnen bij ieder product verschillend zijn. Dit omdat het een natuurlijk product betreft en dat iedere kroon naar gevoel wordt afgewerkt. Het afzien van de aankoop is bij dit onderdeel (FLOWERIE) dus niet mogelijk. Ontvangt u bij levering een gedeukte verpakking, open deze dan niet en stuur ons een mail naar info@rose-mary.be.

Enkel wanneer kan aangetoond worden dat er reeds schade was voordat het product bij u arriveerde kan bloemenwerk geretourneerd worden en wordt er een nieuw product verstuurd.

LINNEN

We gebruiken enkel 100% linnen, dat reeds vooraf met sandwash behandeld werd. Doordat dit een natuurlijk proces is kunnen wij niet garanderen dat servetten, handdoeken, ... die later bij besteld worden exact dezelfde kleur zullen hebben. Als deze uit een ander bad komen, kan de kleur iets lichter of donkerder uitvallen. We proberen echter wel te streven om dezelfde kleur steeds opnieuw te benaderen.

© 2017 - 2020 rosemary | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel