Navigatie

ALGEMEEN

Iedere bestelling wordt pas verzonden als de betaling werd voldaan. Enkel wanneer een bestelling afgehaald wordt kan er cash betaald worden bij ophaling van je bestelling.

WANNEER WORDT MIJN PAKKET VERZONDEN?

FLOWERIE: Zodra we jou betaling effectief ontvangen, wordt jou besteld bloemenwerk vervaardig in ons atelier met onze dagverse bloemen. Bloemen worden steeds op dinsdag/woensdag ingekocht bij de groothandel en worden dan verwerkt. Reken een tweetal dagen voor het maken en verdrogen van ons bloemenwerk. Daarna wordt alles zorgvuldig verpakt en verzonden. Iedere donderdag kan bloemenwerk verzonden worden, dan is het vrijdag bij jou. Als je kiest om te betalen met bankoverschrijving, kan het enkele dagen duren voor het bedrag op onze rekening verschijnt.

TABLERIE: Zodra we jouw betaling effectief ontvangen, wordt je pakje binnen één tot twee werkdagen verzonden. (muv linnen) Als je kiest om te betalen met bankoverschrijving, kan het enkele dagen duren voor het bedrag op onze rekening verschijnt.

STATIONAIRY: Hier hebben we een levertermijn van +- 4 weken. Als het drukwerk klaar is wordt je hiervan op de hoogte gebracht per mail.

WANNEER WORDT MIJN PAKKET GELEVERD?

Voor België wordt het pakket geleverd de werkdag na verzending. Wij werken hiervoor samen met BPOST. Als een pakket verzonden wordt op een weekdag ontvang je het dus de dag erop. Wordt een pakket verzonden op vrijdag, dan komt het op maandag aan. Wordt het verzonden in het weekend, dan wordt je pakket op dinsdag afgeleverd. Vanaf wij ons pakket aan BPOST hebben uitgeleverd, is het niet meer in onze handen. Wij gaan er vanuit dat de voorwaarden die BPOST ons belooft ook werkelijk uitgevoerd worden. Is er toch iets niet correct verlopen? Mail ons dan op info@rose-mary.be

Voor Nederland rekent Bpost twee dagen verzending. Dus als er op woensdag een pakket wordt verzonden komt dit op vrijdag aan. Vanaf wij ons pakket aan BPOST hebben uitgeleverd, is het niet meer in onze handen. Wij gaan er vanuit dat de voorwaarden die BPOST ons belooft ook werkelijk uitgevoerd worden. Is er toch iets niet correct verlopen? Mail ons dan op info@rose-mary.be

HOE WEET IK OF MIJN PAKKET VERZONDEN IS?

Wanneer je pakket verzonden is, dan krijg je hierover een automatische mail waarin je jou pakket kan volgen.

HOE KAN IK MIJN BESTELLING BETALEN?

Je bestelling betalen kan cash met bancontact, visa, paypal of per bankoverschrijving.

© 2017 - 2020 rosemary | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel